Søg

Bedste powerbanks i 2025

5 forskellige powerbanks på en sløret hvid baggrund med forskellige gadgets spredt omkring

Indeholder annoncer – Som en del af vores indsats for at levere kvalitetsindhold, indeholder denne artikel affiliatelinks.

Indholdsfortegnelse

Vi bruger vores mobiler mere og mere nu til dags, uanset om man vil indrømme det eller ej, så lyver skærmtiden ikke. Heldigvis er batterierne i vores mobiler også blevet bedre og de fleste mobiler kan holde én dag ved normal brug. Dog sluger nogle apps mere end andre og har man en høj skærmtid, så kan ens mobil ikke altid holde hele dagen – det er her powerbanks kommer ind i billedet.

Powerbanks er super smarte at have med i tasken, hvis ens mobil lige har brug for lidt juice i løbet af dagen, især hvis man ikke kommer hjem før om aftenen. Powerbanks er blevet utroligt effektive og man får altså nogle store batterikapaciteter i relativt små størrelser. Op i mod 20.000 – 30.000 mAh er rimelig normale kapaciteter nu til dags og dette er ofte nok til at oplade en mobil fra 0-100% 4-6 gange, dog vil disse powerbanks ofte være for store til lommen. 

Vi har fundet de bedste powerbanks i nogle forskellige kategorier, så om du vil have en med højst mulig kapacitet eller en portabel powerbank, så har vi dig dækket ind.

Bedste powerbanks i 2024

Billede af Anker PowerCore III Elite 87W med hvid baggrund

1. Anker PowerCore III Elite 87W 25.600 mAh

Bedste overall

Billede af Anker PowerCore III Sense 20K med hvid baggrund

2. Anker PowerCore III Sense 20.000 mAh

Bedste til prisen

Billede af Baseus Bipow 20W 30000 mAh med hvid baggrund

3. Baseus Bipow 30.000 mAh

Bedste billige

Billede af Anker Nano 5000 mAh med hvid baggrund

4. Anker Nano 5.000 mAh

Bedste kompakte

Billede af Anker Prime 27K med hvid baggrund

5. Anker Prime 250W 27.650 mAh

Bedste til laptops

Det var oversigten over, hvad vi synes er de 5 bedste powerbanks lige nu. Du kan trykke “Læs mere” eller scrolle videre i artiklen for at se en mere uddybende beskrivelse af hver enkelt powerbank. Finder du en, som du gerne vil købe, så må du meget gerne købe gennem en af vores links og dermed støtter os helt uden selv, at skulle betale ekstra.

Detaljeret gennemgang

Bedste overall - Anker PowerCore III Elite 87W

Billede af Anker PowerCore III Elite 87W med hvid baggrund
Batterikapacitet Opladningshastighed Antal indgange
25.600 mAh
87 W
2x USB A, 2x USB C

Med en Anker PowerCore III Elite 87W får du lidt af det bedste i alle kategorier. Du får masser af power med 25600 mAh i en overkommelige størrelse. Dette er nok til at oplade en iPhone 15 4-5 gange. Derudover kan den levere op til 87W, så den kan selv oplade din bærbar, hvis du har glemt opladeren til den. Selv mobiler med hurtigopladning vil kunne få nok power til at udnytte deres batteriteknologi.

Prisen er heller ikke urimelig, så man får altså en perfekt all-rounder til de fleste scenarier. Den er dog nok lidt for stor til at have i lommen, medmindre det er en meget stor lomme, så en taske er nok nødvendig at have med. Ligesom alle andre Anker powerbanks, så har den PowerIQ, så den registrere selv, hvor mange watt din enhed kan oplade med.

Skulle jeg selv ud og købe en powerbank ligenu, så havde jeg nok valgt denne, da man virkelig får en god all-rounder.

Positiver
✅ Stor batterikapacitet
✅ Hurtig opladning af enheder
✅ Mange indgange
✅ PowerIQ

Negativer
Ikke den billigste powerbank
❌ Ikke til lommen

Bedste til prisen - Anker PowerCore III Sense

Billede af Anker PowerCore III Sense 20K med hvid baggrund
Batterikapacitet Opladningshastighed Antal indgange
20.000 mAh
20 W
2x USB A, 1x USB C

Anker PowerCore III Sense 20K er en lækker 20000 mAh powerbank til prisen. Den egner sig bedst til tasken, men har du meget store lommer, så kunne du nok godt klemme den ned. Den har 2x USB A med 18W og 1x USB C med op til 20W. Den oplader altså din iPhone og Samsung telefon med normal opladningshastighed, men har du mobiler såsom OnePlus, der kan oplade med op til 100W, så vil det gå noget langsommere end med deres egne vægopladere.

Denne powerbank kommer ligesom alle de de andre Anker powerbanks med PowerIQ, som er en funktion, der gør at powerbanken registrere, hvad watt den tilsluttede enhed skal oplades med.

Positiver
✅ God til pengene
✅ Fin batterikapacitet
✅ PowerIQ

Negativer
Kun 18-20 W output

Bedste billige - Baseus Bipow 30.000 mAh

Billede af Baseus Bipow 20W 30000 mAh med hvid baggrund
Batterikapacitet Opladningshastighed Antal indgange
30.000 mAh
20 W
2x USB A, 1x USB C og 1x Micro-USB

Jeg skulle lige kigge en ekstra gang, da jeg så prisen på dette monster. Baseus Bipow 20W 30000 mAh er en ekstremt billig powerbank, der samtidig giver masser af power til flere dage. Den kan oplade en iPhone 15 op til 6 gange, så du har altså rigeligt med strøm – tilgengæld er det ikke en lomme-powerbank, da den er rimelig kraftig bygget. Den har 4 porte i alt, 2x USB A med 18W, 1x Micro USB med 18W og 1x USB C med 20W opladningshastighed. Dette giver mere end hurtig nok opladningshastighed til alle mobiler, dog igen vil OnePlus telefoner eller andre med op til 100W opladningshastigheder tage lidt længere tid end hvis du bruger deres medfølgende vægopladere.

Jeg vil dog sige, at til prisen, så for man altså utroligt meget for pengene. Så der er ikke meget at klage over, dog kan man dermed heller ikke forvente den højeste byggekvalitet.

Positiver
✅ Meget billig
✅ Høj batterikapacitet
✅ Rigeligt med indgange

Negativer
❌ Kun 18-20 W output
❌ Ikke den højeste kvalitet

Bedste kompakte - Anker Nano 5.000 mAh

Billede af Anker Nano 5000 mAh med hvid baggrund
Batterikapacitet Opladningshastighed Antal indgange
5.000 mAh
22,5 W
1x USB C, men også 1x indbygget USB C-stik
Alle på vores gaveliste, der har fået en ny iPhone, vil få en Anker Nano Power Bank (22,5W) i år. Denne lille, søde oplader er perfekt dimensioneret til at sidde under din yndlingssmartphone, tilsluttet USB-C-porten med et lille stik, der kan åbnes eller skjules.

Anker Nano har kun 5.000mAh, men det betyder ikke desværre, at den kan oplade et 5.000mAh telefonbatteri fuldt ud, som du finder i Galaxy S23 Ultra. Powerbanks er omkring 60-70% effektive, afhængigt af telefonens teknologi, så denne powerbank er god til at oplade en iPhone 15 næsten fuldt op, men den store Ultra vil kun få omkring 65% opladning.

Det er helt dog fint, fordi denne powerbank er den perfekt til lommen og kan holde dig i gang gennem en travl dag. Hvis du har brug for mere strøm, skal du have en taske til at bære et stort batteri, men Anker Nano giver dig nok strøm on the go, uden at fylde en masse.

Positiver
✅ Utrolig lille og transportabel
✅ Indbygget USB-C stik
✅ Billig
✅ God kvalitet

Negativer
❌ Lav batterikapacitet
❌ Pris pr. batterikapacitet er høj

Bedste til laptops - Anker Prime 27.650 mAh

Billede af Anker Prime 27K med hvid baggrund
Batterikapacitet Opladningshastighed Antal indgange
27.650 mAh
140 W
1x USB A, 2x USB C

Anker Prime 27.650mAh er for folk, der virkelig har brug for noget power til mere end én dag, samt hvis du skal oplade flere enheder samtidigt, såsom din bærbar og mobil. Dette er nok en af de 

Den store Anker Prime kan forsyne en MacBook Pro eller enhver stor laptop: dens USB-C-porte er i stand til at levere 140W strøm hver især, og hele batteripakken kan levere 250W fordelt mellem de to USB-C- og én USB-A-port. Du kan også oplade Anker Prime ved hjælp af begge USB-C-porte samtidig, for en samlet opladningshastighed på op til 170W. Det betyder, at du kan fylde dette kæmpe 27K mAh batteri helt op på under 40 minutter.

Powerbanken her har også lidt ekstra godter til dem, der elsker at nørde lidt med elektronik. Anker Prime powerbanken har nemlig en indbygget skærm, og det er ikke en billig LCD, det er en skarp OLED, der giver dig detaljeret information om strømmen, der går ud eller kommer ind i powerbanken. Hvis det ikke er nok, er der også en Anker-app, du kan downloade, som giver dig endnu mere information om batteriet på din smartphone.

App’en er faktisk rimelig fed, fordi der er en Find My-funktion indbygget i batteriet. Den fungerer ikke som en AirTag via UWB, den er kun Bluetooth, men den er nyttig, hvis du glemt dit batteri på kontoret (eller hvis du har flere batterier, som jeg har).

Med hensyn til opladning kan denne massive powerbank oplade en iPhone 15 mere end fem gange. Den kan oplade en stor Galaxy S23 Ultras 5.000mAh batteri tre og en halv gang. Bedst af alt, den oplader med den hurtigste hastighed, der er tilgængelig på de fleste af dine yndlingstelefoner (undtagen Oppo/OnePlus’ vilde SUPERVOOC batteri).

Positiver
Høj batterikapacitet
✅ Ultra høj opladningshastighed
✅ OLED Display
✅ Lækker byggekvalitet

Negativer
Rimelig dyr
Få indgange ift. størrelse

5 ting du skal overveje ved køb af powerbank

Når du skal købe en powerbank, er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre, at du vælger den bedste løsning for dine behov. Her er fem vigtige ting at overveje:

Kapacitet (mAh)

Kapaciteten på en powerbank måles i milliampere-timer (mAh). Jo højere kapacitet, jo flere gange kan du oplade dine enheder. Overvej hvor meget strøm du har brug for. Hvis du f.eks. har en smartphone med et batteri på 4000 mAh, vil en 10.000 mAh powerbank kunne oplade den omkring 2,5 gange. De fleste smartphones nu til dags har en kapacitet på 4000 – 5000 mAh.

Portabilitet og vægt

Størrelse og vægt er vigtige, især hvis du planlægger at bære powerbanken rundt dagligt. Højere kapacitet powerbanks er typisk større og tungere, så du skal finde en balance mellem kapacitet og bærbarhed.

Ingen af de udvalgte på listen er ekstremt store, men er faktisk alle rimelig kompakte. Selvfølgelig er Anker Prime en smule tykkere, men de er alle nemme nok lige at smide i tasken.

Antal og typer af porte/indgange

Tjek antallet af tilgængelige USB-porte. Hvis du har flere enheder, der skal oplades samtidig, er det nyttigt med flere porte. Derudover kan nogle powerbanks have både USB-A og USB-C porte, hvilket kan være praktisk afhængigt af de enheder, du vil oplade.

Opladningshastighed (output)

Opladningshastigheden måles i ampere (A) eller watt (W). En højere output (f.eks. 2.4A eller 20 W eller mere) betyder hurtigere opladning af dine enheder. Nogle powerbanks understøtter hurtigopladningsteknologier som Qualcomm Quick Charge eller USB Power Delivery (PD), hvilket kan være nyttigt, hvis dine enheder understøtter det. Alle de medtagne Anker powerbanks understøtter PowerIQ, så den selv kan regulere, hvor meget strøm den kan give din telefon.

Kvalitet og sikkerhed

Det er vigtigt at vælge en powerbank fra en pålidelig producent, der har indbygget sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod overopladning, overafladning, kortslutning og overophedning. Kvaliteten af cellerne i powerbanken (f.eks. Li-ion vs. Li-polymer) kan også påvirke både sikkerhed og ydeevne. Dette er en af grundene til, at mange af de valgte powerbanks er fra Anker, da dette er et velkendt og kvalitetsmærke indenfor powerbanks, så her er du sikker på ordentlige sikkerhedsfunktioner.

Hvad synes du om indlægget?

Klik på en stjerne for at bedømme

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Antal bedømmelser: 0

Ingen bedømmelser indtil videre - bliv den første til at bedømme!